Vi kan byggbranschen

Vänd er till oss för snabb, trygg och kostnadseffektiv bemanning inom allt från entreprenad, mark, trä, betong, nyproduktion, elektriker, VVS, byggtransport, projektledning m.m. Vi utför också kvalificerad search av specialister och ledare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och auktoriserade via Almega Svenskt Näringsliv.

Isaksson Byggbemanning | Vi kan byggbranschenIsaksson Byggbemanning | Vi kan byggbranschen

Isaksson Byggbemanning förser byggbranschen med kvalificerade bemannings- och rekryteringslösningar. Med stort kompetensnätverk, branschkunskap, engagemang och glädje hjälper vi våra kunder att bygga och utveckla vårt samhälle. Vi erbjuder rikstäckande service och har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Leveransgaranti

Vi levererar alltid ett antal enligt kravprofilen kvalificerade kandidater.

Rekryteringsgaranti

Om den rekryterade personen slutar inom 6 månader står vi för eventuell nyrekrytering kostnadsfritt.

Sekretessgaranti

100% diskretion och respekt för kandidatens och uppdragsgivarens önskemål.

Nöjdhetsgaranti

Om något trots allt inte skulle stämma gör vi vårt yttersta för att tillsätta eller föreslå ny bemanning inom 24-timmar. Obs! Gäller endast bemanningsuppdrag.

Vi respekterar din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Nedan hittar du information om hur vi arbetar med GDPR, vilka uppgifter om dig som vi behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen, hur länge uppgifterna sparas samt dina rättigheter.