Noga utvald byggkompetens

Inför anställning utför vi alltid grundliga rekryterings-processer som omfattar intervjuer, lämplighets-bedömningar, arbetsdokumentation samt referenstagning. Därutöver genomför vi kontinuerlig uppföljning av vår personal när de väl är ute hos våra kunder. På Isaksson Byggbemanning ser vi till att det blir rätt från början.

Vi hyr ut kvalificerade yrkesarbetare samt tjänstemän till era olika projekt över hela Sverige. När vi hyr ut personal till er är det Isaksson Byggbemanning som har arbetsgivaransvaret och ni betalar för arbetad tid. Det är ni som leder och fördelar arbetsuppgifter. Vi ansvarar för att yrkesarbetarna har de kvalifikationer som krävs för arbetet. Vi är flexibla och hyr ut allt från en hantverkare till flera arbetslag tillsammans med arbetsledare.

Vi hjälper er att rekrytera personal inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi tar gemensamt fram en kravprofil och utifrån den söker vi efter rätt person åt er. Detta görs genom att vi arbetar aktivt med search & headhunting, annonsering samt genom vårt väletablerade yrkesnätverk. Isaksson Byggbemanning genomför djupintervjuer, kandidatpresentationer, referensutlåtanden, personlighetstester samt bakgrundkontroller. Vi rekryterar VD, regionchefer, arbetschefer, projektchefer, platschefer, arbetsledare, projektledare, entreprenadingenjörer, administratörer/koordinatorer samt yrkesarbetare inom bygg – och anläggningsbranschen.

Isaksson byggbemanning erbjuder möjligheten att överrekrytera personal som ni hyr in. Att börja med att hyra in en person är ett bra sätt att prova om personen passar i er organisation. Vi är flexibla och kommer tillsammans fram till när överrekrytering ska ske.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Vänd dig till oss för snabb och effektiv hjälp med rekrytering och bemanning av kvalificerad byggpersonal. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort. Självklart kan du även höra av dig via telefon eller mail.

Tack för din förrågan.
Något gick fel. Var snäll och försök igen eller mejla oss.
Pratbubbla till formulär
Isaksson har en heltäckande trygghet

Vi har ett av marknadens mest omfattande garantiprogram. Hos oss kan både kandidater och uppdragsgivare förvänta sig snabb hjälp, högt engagemang och personlig service i varje steg mot en lyckad relation.

Isaksson Byggbemanning | Tjänster inom fastighet & teknik

Isaksson Rekrytering & Bemanninghar varit en del av samhällsbyggarsektorn sedan dag ett. Just för att vi alltid haft tydligt fokus och stort engagemang för affärsområdena Bygg, Fastighet och Teknik har vi genererat djup kunskap och omfattande nätverk på respektive marknad. Inom Fastighet och Teknik förvaltar vi idag en av marknadens största kandidatbanker med allt ifrån teknisk servicepersonal och hantverkare till specialister och ledare. Vänd er till oss vid behov av rekrytering, tillfällig eller långsiktig bemanning, interim management och chefsrekrytering.