Ansök här

Platschef till kund i Stockholm

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

PLATSCHEF TILL KUND I GÖTEBORG
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för produktionen i projektet? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! 
Just nu söker vi på Isaksson Byggbemanning en platschef till en av våra kunder i Göteborg.

Som Platschef leder och ansvarar  du för olika byggprojekts genomförande. Inte bara med tanke på den praktiska vardagen kring att slutföra och leverera en byggnad; du liksom dina arbetslag tar även hänsyn till människorna som ska leva, verka och bo i det vi är med och bygger. Därför tar du allvarligt på ansvar för samordning, planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Tillsammans med projektchef, arbetsledare och yrkesarbetare driver du projekten framåt. Var beredd på mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.
 
DINA ERFARENHETER 
Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet i byggbranschen, till exempel har du arbetat som platschef eller arbetsledare. Du klarar både självständiga uppgifter och sådana som kräver samarbete. Ditt kunnande håller hög nivå – tekniskt och kvalitetsmässigt.
 
DINA EGENSKAPER 
Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Strukturerad, noggrann och med ett ekonomiskt tänkande är du en förebild för företaget. Vi tror också att du går igång på att bygga starka relationer med dina team, kunder och samarbetspartners.
 
ANSÖKAN
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson, 0709-350040 emila@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Ansök här
Titel
Platschef till kund i Stockholm
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
29
Sektor
Branch
Platschef
Tjänst
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Emila Olsson
Tipsa någon om jobbet