Ansök här

Mark - och anläggningsarbetare till Stockholm

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg - och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Väg- och anläggningsarbetare till vår kund i Stockholm

Just nu söker vi mark - och anläggningsarbetare till tyngre anläggningsprojekt till vår kund i Stockholm. Du kommer att arbeta på olika projekt ute hos vår kund tillsammans med andra yrkesarbetare. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och en stor uppskattning för väl utfört arbete!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Byggbemanning och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten beroende på vilket projekt du är på. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara schaktarbete, rörläggning, stensättning, grundläggning och finplanering. 

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som anläggningsarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan läsa ritningar och arbeta självständigt.

- Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

- Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emila Olsson på telefonnummer 0709- 35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar över e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!  
Ansök här
Titel
Mark - och anläggningsarbetare till Stockholm
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
30
Sektor
Branch
Tjänst
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Emila Olsson
Tipsa någon om jobbet