Ansök här

Arbetsledare/Platschef Mark och anläggning till kund i Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

ARBETSLEDARE/ PLATSCHEF MARK OCH ANLÄGGNING TILL KUND I GÖTEBORG

Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för projektplaneringen och mycket annat ? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! 
Just nu söker vi på Isaksson Byggbemanning en arbetsledare/platschef inom Mark och anläggning till en av våra kunder i Göteborg. Det är ett konsultuppdrag med start omgående.

Som arbetsledare/platschef ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi.
Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering, som tillsammans arbetar för att nå bästa möjliga resultat. 

Vi jobbar i team, där du är ledstjärnan som leder och stöttar ditt team för att gemensamt nå de mål som är uppsatta. Din roll är också att bidra till att ditt team känner delaktighet i arbetet och att de utvecklas framåt. 
Att utmanas i jobbet är också en viktigt del, detta kommer vara en av dina främsta arbetsuppgifter för att leverera bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas!
Arbetsuppgifterna som du kommer att ha kommer vara relaterade till följande områden : Dräneringssystem, kanalisation för best, fundament, ledningsomläggningar, dagvatten med betongledningar och plastledningar.
 
DINA ERFARENHETER 

  • Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom större anläggningsprojekt med fokus på mark 
  • Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
  • Du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav.
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
  • Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 och ABT06.a
  • Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare samt balansera ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen. Som person är du därför lyhörd och uppmärksammar andras förmågor för att på så sätt även kunna delegera effektivt. 

 
DINA EGENSKAPER 
Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Strukturerad, noggrann och med ett ekonomiskt tänkande är du en förebild för företaget. Vi tror också att du går igång på att bygga starka relationer med dina team, kunder och samarbetspartners.
 
ANSÖKAN
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson, 0709-350040 emila@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Ansök här
Titel
Arbetsledare/Platschef Mark och anläggning till kund i Göteborg
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
31
Sektor
Branch
Platschef
Tjänst
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Emila Olsson
Tipsa någon om jobbet