Ansök här

Stensättare till Stockholm

Just nu söker vi självständiga stensättare till vår kund.
 
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Byggbemanning och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd hos oss kommer vi kunna erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom bygg och anläggning. Du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda
 
Vem söker vi?

- Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som stensättare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har ett stort engagemang i din yrkesroll.

- Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

- Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.
 
 
Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är noggrann, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
 
Vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare. 
 
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
 


Ansök här
Titel
Stensättare till Stockholm
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
30
Sektor
Branch
Murare
Tjänst
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Emila Olsson
Tipsa någon om jobbet