Ansök här

Golvläggare

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighets branschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba som golvläggare? Är du självgående och tycker om att ta eget ansvar? Då har du hittat rätt! Isaksson Byggbemanning söker nu för kunds räkning erfarna golvläggare. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Kunden är stor inom sin bransch och har lång erfarenhet av bland annat golvläggning. Just för denna tjänst kommer arbetet utföras i större fastigheter, lägenheter samt kontor. Projekten kommer vara i Lund/Malmö med omnejd.
Som golvläggare arbetar du med att lägga mattor och golv av olika material som till exempel textil, linoleum eller parkett. Det är ett omväxlande arbete som kräver att man är flexibel, kan arbeta noggrant och effektivt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.

Vem söker vi?
Till rollen som golvläggare söker vi dig som är självgående, kan hålla tidsplaner samt har lång erfarenhet av golvläggning. Du tycker om att arbeta fysiskt och är flexibel.

Vi ser gärna att du
  • är utbildad golvläggare, dock inget krav. Det viktigaste är din erfarenhet inom yrket.
  • har minst 5 år i branschen
  • har B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Byggbemanning för kunds räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av kunden.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer: 070–9350040 e-post: emila@isakssonrekrytering.se eller Erica Stråhle på telefonnummer: 076–0169500 e-post: erica@isakssonrekrytering.se.

Vänligen sök tjänsten via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Golvläggare
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
28
Sektor
Branch
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Emila Olsson
Tipsa någon om jobbet